wilma skriver

    GG   §iijjjjjjjjjjjjjjjjjjjj  cv  ngfvtrrxfeerxsd

jaa fint wilma =)

nu sitter vi vid datan och hon ligger i mitt knä. jätte mysigt.
jaa god natt och sov gott =) från ida och wilma

stranden

Heej igen
vaknade i natt kl 5 av att Wilma hade hicka och sedan var vi vakna till ca 7 när mamma  kom och tog över. jag sov till tio. då var wilma ute och tränade på att åka bil. undine min kompis  kom och vi spelade guitarr hero och sen när Wilma kom så gick vi till stranden med henne.
   
image21

sen kom vi hem och Wilma vila lite  under trappan som vanligt. Ja snart ska jag på yogan och sen går jag med pappa på bio. Ja det kommer bli en jättehärlig kväll. det får du också ha.

wilma

Har ju glömt att berätta vad hon ska heta
Wilma§§§

är det inte fint?

image15


sitt


idag har hon lärt dig komandot sitt. här får ni se, men det ta ett tag fr hon vill inte komma fram XD sööot. nu måste jag gå ner och öeka med henne för hon gnäller så
ha det bra!

dagen

jag i bilen på väg ditt

hos åsa

i bilen hem

hemma
image14
jag har fler bilder på henne men lägger ut dem senare för nu har hon vaknat!



idag kommer hon

ja idag är de dags. vi ska äta frukost och sen kommer hon. ja jag längtar som f*n men jag får ta det lite lungt nu ska jag titta på kennelns hemsida
ha det bra och jag lovar att jag läger ut bilder i efter middag på hur det såg ut nr vi hemtade valpen.

flygdags.

idag är dagen när jag ska flyga. jag är inte så nervös. jag är helt lungn i allafall. jag fick många bra tips på yogan igår för att kunna lungna ner mig själv. jag kommer skriva lite på planet för hand och skriva av på dotorn när jag får tag på en. så jag skriver lite dagbok som ni sen får läsa. kanske inte får tag på en dator förens på tidag kväll men då skriver jag över det då i stället. men nu måste jag sminka mig så jag hinner innan det blir ner packat.

puss puss och önska mig lycka till.

good mårgon

nu sitter jag och väntar på att mackan ska bli klar. så jag skriver bara lite kort om dagen. jag kommer gå i skolan jobba med engelska tror jag, och sen ska hem och villa sen drar jag in till yogan och sen när jag kommer hem ska jag packa till london. haa jag är nervös. men det är nog värt det. nu ska jag äta min macka. puss och kram från mig!

perfect pink

perfect pink



en rosa önske lista

heej

nu sitter jag här helt förkrosad för att min kamera har gåt sönder och jag ska till london på lördag!!! Aaa jag kommer alldrig våga. hur gör man när man är liv rädd? nån som vet. jag kommer alldrig klara det. hoppas jag kan komma in på någon dato i london så jag kan berätta hur det gick. Ja jag flyger lörda mårgon och kommer hem tidag kväll och jag hämtar hunden på onsdag mårgonen. ha presic en vecka kvar. men ja hur ska jag göra för att våga flygga till london, vad ska jag göra för att ta det lungt, skriv några idéer snälla ;)

idag i skolan har jag jobbat ganska bra men man hinner inte så mycket för vi har idrott och föreläsningar nästan hela dagen. aa imorn får jag no g stanna kvar och plugga efter skolan. och ta med mig egen lunch så jag orkar. aa men nu ska jag gå. puss och hej.

heej

nu sitter jag här och ska prsic äta så jag hinner inte srivaå mycket, men när jag kommar ham från cello ska jag försöka läga in lite bilder från dagen, puss och ha det bra =)

hejsan

Idag är jag jätte tröt men hoppas på att kuna konsentrera mig bra endå.
Jag sitter och tittar på vakna med divoce, de intervjuvar doorin månsson. det är väll halv kul men funkar att titta på. tittar alltid på det innan jag åker men nu tror jag mamma har glömmt nått så jag kan få stjus till bussen så hejdå!

Hejsan alla glada personer där ute!

Idag har jag varit i skolan och jobbat bra. Jag har gjort spanska hela dagen och ska göra det imårn med. Fast imårn blir det lite engelska också. Vi sitter även och lysnar på radio hela dagarna för om man ringer som 21 person efter att de har spelat en rihana låt två gånger på rad så vinenr man 2 biljeter till hennes konsär i stockholm. =) vi måste vinna, de lottar ut 2 gånger per dag och när jag ringde så ringde jag som 5 person. min komis på 9. så vi var väldigt snabba. sen ringde vi inte mer för det tar u bara några sek innan någon har vunit =(. Aaa men när jag kom hem pluggade jag och undine ett tag och sen filma vi lite och sen drog hon vid halv 8. Och kl 8 började simon och tommas på 3 så tittade jag , måns och pappa på det. Det var jätte kul. jaa hoppas ni har det bra.

nu är det 8 dagar tills jag får valpen. idag hemtar alla utom vi och en familj till sina valpar. Vi ska till london på lördag så då är det bättre om hunden är kvar. Fast jag skulle vilja hämta hunden nu och strunta i london, men varför berättar jag en annan dag. Puss puss och god natt ( jag är jätte tröt) hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll.=)

god morgon

Nu sitter jag och har presic ätit frukost. hinner inte läga ut bilder på outfiten för jag har rätt sträsigt, men den kommer kanske ikväll. nu ska jag åka till skola kanske träffar jag undine vid bussen men det får vi se. ha det bra och så hoppas jag att ni får en bra dag =)

God kväll

Nu ska jag sminka av mig och kanske titta lite på tv. Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, mäst tagit det lungt. Jag är tröt och kommer nog sova hela vägen till skolan imorn. så brukar det vara. Kanske läger ut outfiten också men de får vi se. Vi har inte fixat det vi köpte men det får vi nog gjort i veckan nån gång. hoppas du sover gott och ha en bra vecka. =) =p

tävling

idag har jag deltagit för första gången i enn blogg tväling. jag tävlar om jätte fina smycken på dena bloggen

gjör det du med!

dagen

Dagen började med att jag gick ut och satte mig och tittade när stina lee och blondinbella och nån annan blogerska berättde om hur det är att blogga. jag tyckte att det var jätte kul. sen när jag ätit frukost fixade jag mitt löshår. jag tvätade det och det gick bättre en vad jag trodde. det blev finare nu ska jag bara klippa det lite! sen städade jag mitt rum och damsög och sånt tråkigt. men det är vigtigt fr att valpen inte ska äta upp något olämpligt. Sen åkte jag och pappa och köpte galler so mvi ska sätta som en hage till hunden och jag köpte ett par jätte fina skidbyxor. Jag <3 dem. haahaa nu sitter jag här och bloggar. har fått två komentarer på föra inlägget. det var kul. Vi har tittat på lite andra hundnamn också. såå vi får se hur det blir. pappa tycker mest om celine och mamma tycker mest om Vila, randa eller manda. Jag vill typ att den ska heta wilma tror jag. Men vi får se som sagt. här kommer bilderna på byxorna och ha en trvlig kväll.

image6


namn

Vilket namn ska den hon ha??

Vila
Wilma
Tuva
Dea

vilket är finnast. och finns det några anndra fina?

grejoor

image3
1 matskål
2 vattenskål
3 koppel
4bilbällte
5 leksak
6 klotång
7 bitleksak
8 tandborste
9 halsband
10 borste
image4

+
en korg.

det har vi köpt nu i längtan efter den lille.är det någon som vet om man behöver något mer? =S 
tror vi har allt vi behöver för de första veckorna. jag sitter här och väntar och väntar på min lilla valp. hon ska komma nästa nästa onsdag. jag har säkert redan sagt det. =) jaa  det var vel det. ha det bra skumbanan

hejsan

Här på denna blogg komemrjag blogga om mitt och min valps liv. jag får min valp näst nästa onsdag så nu kommer förberedelsena. vi  sak fixa lite i heljen och så. så jag lägger ut bilder. jag ska även fixa en design. men det kommer jag ska bara slappa lite nu. besök även min blogg idaaz.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0